Vanaf 8 december serveert VTM in een nieuw seizoen van Zijn er nog Kroketten? de grappigste momenten van 2015 in een uiterst krokant jaaroverzicht.
De weersvoorspelling voor de volgende dagen en weken? Lachbuien en kans op Rode Neuzen-neerslag! Weergezichten Jill Peeters, David Dehenauw, Frank Duboccage en Eva Clockaerts ruilen de VTM NIEUWS-studio in voor een plaats in Vlaamse steden en gemeentes.
Maarten & Dorothee en Sam & Heidi maken op 4 december vanaf 6u 's ochtends 40 uur Rode Neuzen Radio. Dit in aanloop naar de grote slotshow op zaterdag 5 december op VTM, het hoogtepunt van de Rode Neuzen Dag actie.
Op 5 december organiseren Qmusic, VTM en Belfius de eerste Rode Neuzen Dag. JOE fm is solidair en draagt zijn steentje bij aan deze actie met de Smile 50. Bjorn & Tess zullen 50 vrolijke hits op 30 november op JOE fm draaien en jij kan Rode Neuzen Dag steunen door één liedje uit deze lijst te kopen.
Bjorn en Tess draaiden zes uur lang de greatest hits voor 'on the road' , van 04 tot 10u 's ochtends, tijdens de Truck 66. En als klap op de vuurpijl geven Bjorn & Tess ook nog een reis weg naar de enige echte Route 66 in Amerika!
Sven Ornelis gaat een enorme uitdaging aan voor Rode Neuzen Dag: wanneer er 188.000 sms'jes ontvangen zijn, zal Sven op 5 dagen tijd 188 km wandelen. En jij kunt hem daarbij helpen: sms 'Rode Neus' naar 4666 en laat Sven 1 meter verder wandelen. Via dit simpel sms'je doneer je bovendien 1 euro aan het goede doel.
Dagelijks brengen we op Qmusic een update van de verschillende acties. Jij kan jouw bijdrage leveren op een heel eenvoudige manier: elke update wordt gevolgd door een tag-on met vermelding van jouw merk of bedrijf. Interesse? Klik dan snel even door!
Op zaterdag 14 november ging de grote sprookjespoort van de Winter Efteling open. Onze JOE-dj's verkenden deze magische wereld samen met de hun luisteraars en genoten met tientallen gezinnen van deze onvergetelijke dag.
Oktober was een spannende maand: tal van seizoensfinales, maar vooral toeleven naar die allesbeslissende laatste aflevering van K3 Zoekt K3. En dat zorgde voor een topcijfer voor VTM! Onze zender behaalde in oktober immers een marktaandeel van 27,1% op VVA 18-54.
Daar zijn ze weer: de Topspots van de maand. De drie beste tv-spots hebben alvast één ding met elkaar gemeen: in België word je steeds op je wenken bediend!