Wim Oosterlinck roept de maand oktober uit tot ROCKtober, dé aanloop naar de Rock 100 op vrijdag 30 oktober. Dan presenteren Wim Oosterlinck en Jolien Roets de 100 beste rockplaten aller tijden volgens de Q-luisteraar.
Haal het stof van je Buffalo's en luister vanaf maandag 19 oktober naar 90 uur 90's op JOE. Ttot en met vrijdag 23 oktober nemen onze dj's je mee op een trip down memory lane.
Vanaf maandag 5 oktober pakt VTMKZOOM uit met een gloednieuwe fictiereeks. Kattenoog, het Geheim van de Griezelclub, is een griezelreeks op kindermaat vol mysterie, spanning en humor.
Stel je voor: op een dag win je de lotto. Voor het gezin Desmet wordt deze droom na jaren werkelijkheid in Altijd Prijs. Maar hoe als arbeidersgezin van dit grote lot genieten zonder dat iemand het doorheeft?
De Bunker nog niet gezien? Geen probleem! Ga naar vtm.be of download de VTM-app en kijk gratis naar volledige afleveringen. Waar en wanneer je maar wil.
Voor ons is Stromae al lang een wereldster, maar het lijkt er op dat hij toch écht Amerika gaat veroveren. Hij heeft al opgetreden in de grootste tv-shows en hij is nu bezig aan een grote tournee door Amerika. Het hoogtepunt van die tournee staat gepland op 1 oktober: dan mag Stromae namelijk optreden in Madison Square Garden.
Mis niets van onze Top 2000. Wil je graag ook onderweg naar JOE luisteren maar je zit niet altijd in de buurt van een radio? Zet dan de nieuwe JOE-app op je telefoon! In de app kan je luisteren naar JOE en zien welke greatest hits er gedraaid zijn.
Twee weken geleden doken wij het najaar in. Met een marktaandeel van 28,6% op VVA 18-54 staat VTM alvast in pole position. Hoog tijd voor een korte terugblik.
VTMKZOOM lanceert een gloednieuwe app. Hiermee kunnen kinderen in een veilige omgeving een heleboel kinderprogramma’s bekijken. Dankzij felle kleurtjes en leuke animaties heeft de app bovendien een hoog fun-gehalte.
Het is weer voorbij die mooie zomer… Maar wij genieten nog even na met straffe cijfers en een marktaandeel van 24,1% op VVA 18-54 voor VTM in juli en augustus. Ook naast het scherm viel er bij ons heel wat leuks te beleven.