Maandag 2 mei 2016 lanceert 2BE American Crime Story. Deze reeks baseert zich op waargebeurde verhalen en behandelt dit seizoen dé rechtszaak van de eeuw in Amerika: het proces van O.J. Simpson.
Vanaf maandag 2 mei presenteert Niels Destadsbader De Wensboom. In dit fonkelnieuwe programma zie je hoe verrassende wensen van kinderen voor grote mensen worden vervuld.
CATHéRINE, een gloednieuwe reportagereeks van vijf afleveringen waarbij Cathérine Moerkerke zich, samen met de Telefacts-redactie, opnieuw richt op de rest van de wereld.
Zondag 24 april 2016 is het zover: de langverwachte terugkeer van de populaire sciencefictionreeks ‘The X-Files’ bij 2BE.
Vanaf 25 april wil Qmusic, met de Plezante Premies, negen dagen lang de meest geestige, warme, zotte, wereldverbeterende of zelfs lichtjes van de pot gerukte projecten van de Q-luisteraars realiseren in Vlaanderen. Komt de ondernemer in jou ook alvast naar boven?
De winnaar van de MEDIALAAN Fairtime Award, een creatieve wedstrijd voor sociale en humanitaire organisaties, is bekend: Think-Pink wint een tv- en een radiocampagne bij MEDIALAAN. Dat is beslist door een zeskoppige professionele jury.
Op maandag 18 april 2016 ontdekte je voor het eerst de nieuwe Vitaya. Met een stijlvolle nieuwe zenderlook en ijzersterke programma's.
Na het succes van vorig jaar, roept VTM haar kijkers ook nu op om hun mama's op Moederdag extra in de bloemetjes te zetten en hen op een originele manier te verrassen.
Je hebt 'kijken' en je hebt 'kijken kijken'. Altijd al willen weten hoe het kijkgedrag van jongeren van 18 tot 24 jaar in elkaar zit? Hier vind je de must-knows:
Ook deze zomer zijn er weer heel wat festivals en 2BE volgt ze voortaan van op de eerste rij met Festivalitis. Sam De Bruyn en Sean Dhondt nemen de presentatie op zich en maken samen de festivalweides onveilig.