Zes verrassende Blind Auditions. Vier straffe Battles. Zes spetterende liveshows. Eén ultieme winnaar. The Voice van Vlaanderen is vanaf vrijdag 19 februari terug bij VTM!
Vanaf 4 februari is Nicholas terug om iedereen in Vlaanderen en ver daarbuiten te verbazen. Hij trekt met zijn street magic naar bekend Vlaanderen, Tomorrowland én Las Vegas.
Op vrijdag 29 januari 2016 openden Familie-personages Niko Schuurmans en Mieke Van den Bossche de deuren van hun eigen brouwerij. Samen brengen ze in de reeks het blonde bier Gust op de markt. En dat kan je vanaf maart ook zelf proeven.
Twee advocaten die een rechter en een volksjury proberen te overtuigen waarom een bepaald kwaad uit onze wereld verbannen moet worden. Dat is waar het om draait in het nieuwe humoristische 2BE-programma Advocaat van de Duivel.
Wat als je plots het leven van een popster hebt? De droom werd werkelijkheid voor Hanne, Marthe en Klaasje. En waar de camera’s van K3 Zoekt K3 stopten met draaien, pikt Wij Zijn K3! in.
Op maandagavond heb je opnieuw een vaste afspraak bij 2BE met twee ijzersterke series. Homeland en Bones zijn namelijk terug met een gloednieuw seizoen.
Het ochtendduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe kondigde vanochtend, maandag 18 januari, aan dat ze met Qmusic één luisteraar op wereldtournee sturen naar de grootste artiesten van deze tijd. De winnaar vertrekt op een muzikale wereldreis van 18 dagen door 3 continenten, met tickets voor 6 internationale topartiesten.
2015 was hét jaar van MEDIALAAN. Niet alleen behaalde VTM met een marktaandeel van 25,8% op VVA 18-54 het beste cijfer sinds 2002, ook onze andere merken maakten een knallend jaar van.
Het nieuws van de dood van David Bowie sloeg in als een bom. Hij was een uitzonderlijk muzikant, dat vinden ook de luisteraars van JOE fm. Daarom willen Leen & Raf heel graag nog iets extra doen ter nagedachtenis van hem.
De drie beste radiospots van december volgens het on AIR onderzoek zijn verkozen. En deze staan vol goede voornemens: besparen op je wagen, niet over je limiet gaan en je cadeautjes gewoon zelf kopen!