Elke zondagochtend verwelkomen Kaztaars Olga en Arne opnieuw straffe kandidaten voor Baas in Huis. Een team van kinderen en ouders nemen het tegen elkaar op om te bepalen wie voor één week de baas in huis is.
Het gebruik van een second screen tijdens het tv-kijken biedt een geweldig potentieel om in interactie te treden met het eerste scherm, en dus ook met reclame.
Het gebruik van een second screen tijdens het tv-kijken biedt een geweldig potentieel om in interactie te treden met het eerste scherm, en dus ook met reclame.
Vanaf woensdag 2 september krijgt Jonas Van Geel zijn eigen personalityshow. Met comedy, live muziek en tal van verrassingen palmt hij op woensdag- én vrijdagavond de Vlaamse huiskamer in.
Bij een nieuwe baseline, sound, programmaschema, kortom bij een volledig nieuwe Q, hoort ook een nieuwe campagne. We vroegen 20 Q-luisteraars om zich uit te leven op Pharrell, één van hen was Daan. En wij bezorgden Daan een wel heel aangename verrassing!
Paul Jambers wordt 70 en staat al 44 jaar in het medialandschap. Een goede reden voor Luk Alloo om het tv-icoon te portretteren. In Alloo bij Jambers wordt de interviewer nu zelf geïnterviewd.
De dromen die Koen Wauters als kleine jongen had, hebben hem nooit losgelaten. In Project K krijgt hij eindelijk de kans die te realiseren.
Extreemrechts en -links, terrorisme, spionage, cybercriminaliteit, sektes … Dat zijn dé ingrediënten voor de nieuwe Vlaamse misdaadreeks De Bunker.
Dit najaar zet 2BE de vooravond naar goede gewoonte in met straffe Amerikaanse comedyreeksen. Vanaf maandag 24 augustus schotelt onze zender nieuwe seizoenen voor van The Middle, Modern Family en Two and a Half Men.
MEDIALAAN radio krijgt een mooi signaal van de luisteraar. JOE fm groeit bij alle Vlamingen van 7,6% naar 8,7%, het beste resultaat ooit voor de zender. Qmusic haalt bij diezelfde groep een marktaandeel van 14,7%, wat een stijging betekent van 1,7%. Bij de belangrijkste doelgroep 18-44 jarigen behaalt Q een winst van 3%.