Daar zijn ze weer: de Topspots van de maand. In top drie van mei staan ontreddering en geluk wel erg dichtbij elkaar.
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand juni behaalden Pink Ribbon samen met Maxi Zoo en Pineau Des Charentes de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Een tijdje terug schreef Michael Wolff een column in de New York Times getiteld: 'Hoe tv het internet versloeg'. Lees hier de volledige column.
VTM heeft er een sterk voorjaar opzitten. Met juni als kers op de taart. Afgelopen maand behaalde onze zender 25,5% op VVA 18-54, goed voor het hoogst marktaandeel sinds juni 2002.
2 juli werd in Antwerpen voor de 2e keer de Radio Forever Award (een initiatief van The Radio Group) uitgereikt aan het bureau dat zich het voorbije jaar het meest onderscheidde met creatieve radioreclame. Famous ging als allereerste met de trofee aan de haal, dit jaar mag BBDO hun hashtag #bbdoproud bovenhalen en de fakkel overnemen.
De Media Bikers arriveerden zo'n week geleden in Cannes. En dat na vier dagen hard labeur: 450 km, 8000 hoogtemeters en 7 cols. Beleef hier de avonturen van onze wielerhelden.
Familie loopt in juli en augustus gewoon door met de interactieve app: De Zaak Bart. De dagelijkse afleveringen zijn in totaal al meer dan 2 miljoen keer bekeken.
JOE staat voor Your Greatest Hits, maar in de week van 22 juni gaan we nog een stapje verder want hoor je alleen liedjes die ooit op nummer 1 in de hitparade gestaan hebben. Nummer 1 hits: je hebt er die je doen dansen, lachen, huilen, springen en meezingen. Kortom: het allerbeste uit 50 jaar popmuziek hoor je in de week van de nummer 1 hits!
Vanaf zaterdag 20 juni fietsen 23 reclameprofessionals van Grenoble naar Cannes. In totaal hebben ze zes cols en 395 km voor de boeg. De Media Bikers – een initiatief van MEDIALAAN – trekken er al voor de vierde keer op uit.
Op 20 juni knallen Jolien Roets en Born Crain jouw festivalzomer op gang, want die dag is officieel omgedoopt tot Festivalzaterdag. Jolien en Born gidsen je door het enorme aanbod aan festivals, leren je de ultieme survivalskills én strooien met tickets voor festivals over heel Europa!