Omcirkel maandag 18 mei tot en met vrijdag 22 mei met rood op je kalender en zeg al je afspraken af, want de hele week lang knalt JOE de jaren '80 door je speakers met de 80's Top 800. Tijdens de lijst met de greatest hits uit de jaren '80 zenden onze JOE-dj's eveneens live uit vanop de Grote Markt in Lier.
We nodigen geregeld bekende artiesten en bands uit in onze eigen concertzaal: de Qube. Slechts een handjevol Q-luisteraars krijgt toegang tot dit exclusieve optreden. Tickets kan je alleen winnen als je naar Q luistert. Woensdag 22 april staat Nielson op het programma!
De drie beste spots van afgelopen maand zijn bekend. Zoals wel vaker heeft het trio een duidelijke link met de actualiteit. Thema van deze maand: mobiliteit.
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand maart behaalden Dr. Oetker samen met Panos en Bol.com de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Dat sterke radioreclame wérkt, weten adverteerders en reclamemensen al van bij het ontstaan van het medium. CFO’s doen in een videoboodschap, die deze ochtend per e-mail werd verzonden naar creatief België, een oproep om in te zetten op de creatie van uitmuntende radiocampagnes.
MEDIALAAN bewees eerder al dat sponsoring werkt. Met andere woorden: sponsoring heeft impact op je merk. Wat blijkt nu? Merkimpact kan je nog een extra duwtje in de rug geven.
6 jaar geleden werd groen licht gegeven aan de radiozender JOE fm. Toen onder het goedkeurend oor van Simple Minds zanger Jim Kerr. 6 jaar later staat JOE fm er meer dan ooit. Met uitstekende luistercijfers. Een net vernieuwde programmering. Nog héél veel goesting in radio maken. En met een heerlijke taart om van te smullen.
Het is 1 april, en dat hebben de collega's geweten. Zin in een kop verse koffie? Vraag het aan het nieuwe koffie-apparaat. Simpel!
Vlamingen én jongeren kijken meer dan ooit televisie. Bovendien waren ze als tv-kijkers nog nooit zo tevreden als vandaag. Maar waarom zijn ze zo happy?
Op woensdag 1 april start een nieuw komisch programma bij VTM. In Vlaamse Streken kruipen zeven acteurs in de huid van oer-Vlaamse personages om nietsvermoedende passanten beet te nemen.