Op woensdag 1 april start een nieuw komisch programma bij VTM. In Vlaamse Streken kruipen zeven acteurs in de huid van oer-Vlaamse personages om nietsvermoedende passanten beet te nemen.
Tijdens de Jolien Roets Show nodigt Jolien een topzangeres uit aka een Covergirl. Zij brengt een eigen nummer én een cover.Vandaag gooit Jolien het covergirl-concept over een andere boeg, coverlover Sean Dhondt komt met Manoeuvres zijn nieuwe single voorstellen bij Q-music.
Twee nieuwe topreeksen kleuren voortaan de vaste fictieavond bij Vitaya in. Nieuwe Buren en Masters of Sex zijn vanaf 26 maart te zien bij onze vrouwenzender.
Beste Kijkers is helemaal klaar voor het voorjaar. Vanaf woensdag 25 maart herbeleeft Nathalie Meskens met haar kijkvrienden opnieuw de voorbije televisieweek.
Zes Vlaamse artiesten gaan de uitdaging aan om elkaars grootste hits naar eigen smaak te coveren. Liefde voor Muziek is vanaf maandag 23 maart te zien bij VTM.
JOE-dj’s Bjorn & Tess laten de koude wintermaanden achter hun met de Lente Top 100: dé lijst met de vrolijkste en zonnigste Greatest Hits.
De laatste jaren wordt de Vlaamse tv-kijker overstelpt met technologische innovaties zoals uitgesteld kijken, VOD en streaming. Welke impact heeft dat gehad op zijn kijkgedrag?
Altijd gedroomd van een wereldreis met topbestemmingen als Amerika en Australië? Spits dan goed je oren, want één luisteraar beleeft binnenkort de trip van zijn leven tijdens een wereldtournee bomvol muziek!
Vanaf maandag 16 maart vieren vlinders, zenuwen en geflirt hoogtij bij Vitaya. Want vanaf dan gaat het gloednieuwe Smakelijk Daten van start.
Hoe lees je verkeersinfo voor, hoe wordt een radiotrailer gemaakt en wie bepaalt er de playlist? Vandaag kregen onze adverteerders de unieke kans om zelf eens in onze radiostudio's te duiken en te ontdekken hoe radio gemaakt wordt.