Ieder jaar reikt The Radio Group de Radio Forever Award uit. Het Belgische bureau met de meeste prijzen in de categorie 'radio' op de CCB Awards én het Cannes Lions Festival wordt met zo'n award beloond. Om de Radio Forever Award te promoten, creëerde The Radio Group een bijzonder initiatief: de Radio Forever Podcast.
Op woensdag 1 juni opent dj en producer Martin Solveig het feestseizoen op Ibiza en hij nodigt Q-dj’s Sean Dhondt en Marcia Bwarody uit om erbij te zijn. Het BSMNT-duo neemt graag 20 luisteraars en hun ‘plus one’ mee.
Met meer dan 1 miljoen zijn ze: de gebruikers van de VTM-app. En die app wordt nu nóg straffer. Vanaf maandag 23 mei wordt live kijken toegevoegd aan het gratis aanbod van de VTM-app én van vtm.be.
Het CIM heeft vanmorgen de nieuwe luistercijfers voor de Vlaamse radiomarkt bekend gemaakt. Deze resultaten bestrijken de periode van 2 januari tot en met 1 april 2016. JOE fm behaalde het beste resultaat sinds de start en Qmusic blijft tweede grootste radiozender bij de zenderdoelgroep van 18-44-jarigen.
MEDIALAAN stelt met trots het gloednieuw intern online productiehuis KAMERAKI voor, dat exclusief online video content creëert. Dit zowel voor de radio-en tv-merken van MEDIALAAN als online content die volledig los staat van de merken.
Naar aanleiding van De Foute Party op 1 juli, lanceert Qmusic een nieuwe radiozender: De Foute Radio. Hier kunnen de Q-luisteraars non-stop genieten van foute muziek.
Dat de Rode Duivels onze Belgische driekleur verdedigen op het EK in Frankrijk, is geen geheim. Wie nog geen tickets heeft, kan dankzij Qmusic naar één van die drie matchen. Klein detail: niet de luisteraar zelf, maar zijn of haar mama bepaalt of-ie tickets wint of niet.
Twee weken lang deelden Q-dj’s Sam en Heidi Plezante Premies uit aan Plezante Projecten. Een groot succes! Maar liefst 2.027 Q-luisteraars hebben een project ingediend.
Ook benieuwd wie ‘Summer of 69’ van Bryan Adams opvolgt als nummer 1 van de 80's Top 800? Dat ontdek je vanaf vrijdag 13 mei bij JOE fm. Want dan staat JOE fm acht dagen lang in teken van de 80’s.
Geen sprake van aprilse grillen bij VTM. Na de mooie cijfers in maart scoorde onze zender ook afgelopen maand uitstekend. Met een marktaandeel van 27,2% op VVA 18-54 gaat VTM een stralende zomer tegemoet.