Vanaf vandaag wijzigt er heel wat in de programmatie van JOE fm. Nieuwe duo’s én nieuwe programma’s zorgen voor een frisse lentebries bij de radiozender.
De Spice Girls, de Walkman, de Furby, Buffalo’s… Vanaf 9 maart kunnen we weer een hele week lang terugblikken naar de 90’s, want de Top 500 van de 90’s is terug!
Geloof het of niet, de lente sluipt langzaamaan het land binnen. En dus kriebelt het bij VTM om de rest van het voorjaar af te trappen. Bekijk de trailer en ontdek welke magische momenten VTM nog in petto heeft voor jou.
Altijd al eens willen weten hoe een radiotrailer gemaakt wordt of hoe je een plaat aankondigt? Dat kan! Q-music en JOE fm delen hun ervaringen met jou op de UBA Radio Xperience, vrijdag 13 maart.
Vandaag vieren we World Radio Day. Dit jaar brengen we jongeren onder de aandacht. Jonge mensen zijn niet enkel luisteraars, maar ook actieve producers die mee de content van vandaag bepalen. Het thema luidt dan ook ‘voor en door jongeren’.
Goed nieuws voor onze radiozenders! Vandaag maakte het CIM de nieuwe luistercijfers bekend. Q-music scoort 1% beter t.o.v. de vorige meting bij de totale bevolking. Bij hun doelgroep (18-44 jarigen) scoren ze, met 24,3% marktaandeel, 3% beter dan vorig jaar. Ook steeds meer luisteraars vinden hun weg naar JOE fm (van 8,1% naar 8,5%).
Vanaf donderdag 12 februari trekt Nicholas vijf weken lang de straat met z'n street magic. Daarmee verbaast ie zowel toevallige passanten als bekende gezichten.
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand januari behaalden Nescafé samen met Stievie en Media Markt de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Luk Alloo neemt vanaf donderdag 12 februari de kijker opnieuw mee achter de tralies. Dit keer reist hij de wereld af op zoek naar Belgen in buitenlandse gevangenissen.
In december staat alles in het teken van Kersmis. Wat heb je nodig voor een goed kerstfeest? De Topspots top drie van december.