Op donderdag 4 juni opent David Guetta op Ibiza officieel het party-seizoen. Dat doet hij in de legendarische discotheek Pacha. David heeft Maarten uitgenodigd om daar bij te zijn en nog een aantal vrienden mee te nemen. En dus nodigt Maarten onze luisteraar uit om samen met hem de trip van je leven te maken.
JOE fm groeit op de 18-44 jarigen van 7,8% (najaar 2014) naar 9%. Q-music haalt bij diezelfde doelgroep een marktaandeel van 21,6%. Q-music blijft hiermee de tweede grootste zender binnen de belangrijkste doelgroep 18-44. Dit blijkt uit de nieuwe luistercijfers voor de Vlaamse radiomarkt die het CIM vanmorgen bekend maakte.
Het team van topcoaches voor het vierde seizoen van The Voice van Vlaanderen is bekend: Bart Peeters zal samen met Natalia, Koen Wauters en Bent Van Looy de coaching van de talenten op zich nemen.
Het Q-ochtendduo maakte zonet in de ochtendshow de line-up van de Foute Party bekend. Sven en Maarten gaven meteen ook de aftrap van de verkoop van Rode Neuzen. Iedereen die vanaf nu een ticket koopt voor de Foute Party, kan meteen een Rode Neus bijbestellen en zo Rode Neuzen Dag steunen.
VTM, Q-music en Belfius slaan de handen in elkaar voor een nieuwe goeddoelactie: Rode Neuzen Dag. Het doel is om meer psychologische hulp te bieden aan jongeren en het taboe rond psychische problemen te doorbreken.
Marketeers onderschatten de emotionele kracht en impact van muziek. Dat blijkt uit recent onderzoek van Les Binet en Daniel Müllensiefen. Zij tonen via biometrisch onderzoek aan dat muziek voor een grotere emotionele betrokkenheid zorgt. En dat resulteert in een grotere reclame-effectiviteit.
Vanaf maandag 18 mei 2015 dompelt JOE fm zich vijf dagen lang onder in de 80’s-sfeer met de jaarlijkse 80’s Top 800. Hiervoor strijken de JOE-dj’s een week lang neer met het 80’s pop-up terras op de Grote Markt in Lier
De drie beste tv-spots van de maand maken ons gelukkig. Engagement, romantiek en een eenvoudige lach kon de Vlaming wel smaken deze maand.
Topmaand voor VTM met 27,9% op VVA 18-54, meteen goed voor de beste aprilmaand sinds 2003 en de beste maand dit jaar. Na vier maanden behaalt VTM het hoogste marktaandeel in meer dan 10 jaar. VTM, 2BE en Vitaya palmen samen 39,8% van de markt in.
Welke spots springen er deze maand uit in ons on AIR onderzoek? We zetten de best scorende spots op likeability (indien recall) even op een rijtje. Voor de maand april behaalden 2dehands en immoweb samen met KMDA en Carrefour de hoogste scores. Benieuwd naar de spots? Beluister ze hier.