Vanaf donderdag 12 februari trekt Nicholas vijf weken lang de straat met z'n street magic. Daarmee verbaast ie zowel toevallige passanten als bekende gezichten.
Vanaf 9 februari gaan we terug in de tijd met de 70's Top 700 op JOE. Stem mee op jouw favoriete liedjes uit de jaren zeventig en vertel ons zeker waarom je deze liedjes zo leuk vindt. Ontdek ook de top 5 van de JOE dj's!
Dit weekend organiseerde Natuurpunt het Grote Vogelweekend. En Wim vond dat een geweldig idee. "Omdat elke vogel telt! En elke vogel verdient een warm nest. We doen het voor elkaar. Dankjewel."
Advertising Age zag in het nieuwe jaar 2015 dé gelegenheid om de beste reclamecampagnes van de afgelopen 15 jaar in the picture te zetten. Een vakjury samengesteld uit adverteerders en reclamemensen stelde een top 15 op van de beste campagnes sinds 2000.
Het populairste dansprogramma van Vlaanderen en Nederland is terug van weggeweest. Op zondag 15 februari 2015 gaat de zesde editie van So You Think You Can Dance van start.
Tijdens JIM Explore afgelopen herfstvakantie werd het al aangekondigd: JIM gaat samen met Mora een nieuwe frituursnack uitbrengen. Die ligt vanaf april 2015 in de frituren.
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand december behaalden Infrabel samen met Bol.com en Ethias de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Een scheut whisky, een stevig kopje koffie en een klontje suiker. Wat krijg je dan? Geen Irish coffee, wél de Topspots top drie van de maand.
Serieuze politiezaken krijgen een lichtvoetige twist in Vossenstreken, de nieuwe tiendelige fictiereeks die op 19 januari van start gaat bij VTM.
Sinds maandag 5 januari kan je je inschrijven voor de CCB Awards, de belangrijkste prijzen voor creatieve reclame in België. Heb jij een radiocampagne die het verdient om geprezen te worden?