Gisteren werd in Antwerpen voor de 2e keer de Radio Forever Award (een initiatief van The Radio Group) uitgereikt aan het bureau dat zich het voorbije jaar het meest onderscheidde met creatieve radioreclame. Famous ging als allereerste met de trofee aan de haal, dit jaar mag BBDO hun hashtag #bbdoproud bovenhalen en de fakkel overnemen.
De Media Bikers arriveerden zo'n week geleden in Cannes. En dat na vier dagen hard labeur: 450 km, 8000 hoogtemeters en 7 cols. Beleef hier de avonturen van onze wielerhelden.
De seizoensfinale van Familie eindigde met een verrassing die heel wat vragen oproept bij honderdduizenden Familie-kijkers. Op de antwoorden hoeven zij niet te wachten tot na de zomerstop. Familie loopt in juli en augustus gewoon door met een interactieve app.
JOE staat voor Your Greatest Hits, maar in de week van 22 juni gaan we nog een stapje verder want hoor je alleen liedjes die ooit op nummer 1 in de hitparade gestaan hebben. Nummer 1 hits: je hebt er die je doen dansen, lachen, huilen, springen en meezingen. Kortom: het allerbeste uit 50 jaar popmuziek hoor je in de week van de nummer 1 hits!
Vanaf zaterdag 20 juni fietsen 23 reclameprofessionals van Grenoble naar Cannes. In totaal hebben ze zes cols en 395 km voor de boeg. De Media Bikers – een initiatief van MEDIALAAN – trekken er al voor de vierde keer op uit.
Op 20 juni knallen Jolien Roets en Born Crain jouw festivalzomer op gang, want die dag is officieel omgedoopt tot Festivalzaterdag. Jolien en Born gidsen je door het enorme aanbod aan festivals, leren je de ultieme survivalskills én strooien met tickets voor festivals over heel Europa!
Ook dit jaar starten je de zomer met de Foute Party.Omdat Kürt dit jaar de Foute Party niet mee presenteert, willen Ornelis & Vancoillie dat Kürt een visueel leuke act brengt op het podium van Flanders Expo. Zie jij Kürt graag als Robbie Williams met Rock DJ (dan moet Kürt dus strippen, tot op het bot), of eerder als Stromae met Papaoutai (in kostuum met het dansje)?
Meekelen met je favoriete bands, dansen op de vetste beats of genieten van een frisse pint? De festivalzomer staat weer voor de deur, en ook dit jaar volgt JIM alles van op de eerste rij.
Vanaf 29 juni 2015 zomert het bij VTM. Dat staat vast, want Niels Destadsbader presenteert vanaf dan ‘Is er Wifi in Tahiti?’. Dat is een geestige spelshow waarbij twee teams strijden voor de felbegeerde hoofdprijs: een reis naar de zon.
Dit jaar ploffen we een jacht neer op het strand aan ons Q-Beach House met binnenin de radiostudio en bovenop het dek plaats voor artiesten...en voor muzikale luisteraars. Iedereen met liefde voor muziek maakt kans om op ons podium (met zicht op zee) te staan.