In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand juni behaalden Pink Ribbon samen met Maxi Zoo en Pineau Des Charentes de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
2 juli werd in Antwerpen voor de 2e keer de Radio Forever Award (een initiatief van The Radio Group) uitgereikt aan het bureau dat zich het voorbije jaar het meest onderscheidde met creatieve radioreclame. Famous ging als allereerste met de trofee aan de haal, dit jaar mag BBDO hun hashtag #bbdoproud bovenhalen en de fakkel overnemen.
JOE staat voor Your Greatest Hits, maar in de week van 22 juni gaan we nog een stapje verder want hoor je alleen liedjes die ooit op nummer 1 in de hitparade gestaan hebben. Nummer 1 hits: je hebt er die je doen dansen, lachen, huilen, springen en meezingen. Kortom: het allerbeste uit 50 jaar popmuziek hoor je in de week van de nummer 1 hits!
Op 20 juni knallen Jolien Roets en Born Crain jouw festivalzomer op gang, want die dag is officieel omgedoopt tot Festivalzaterdag. Jolien en Born gidsen je door het enorme aanbod aan festivals, leren je de ultieme survivalskills én strooien met tickets voor festivals over heel Europa!
Ook dit jaar starten je de zomer met de Foute Party.Omdat Kürt dit jaar de Foute Party niet mee presenteert, willen Ornelis & Vancoillie dat Kürt een visueel leuke act brengt op het podium van Flanders Expo. Zie jij Kürt graag als Robbie Williams met Rock DJ (dan moet Kürt dus strippen, tot op het bot), of eerder als Stromae met Papaoutai (in kostuum met het dansje)?
Dit jaar ploffen we een jacht neer op het strand aan ons Q-Beach House met binnenin de radiostudio en bovenop het dek plaats voor artiesten...en voor muzikale luisteraars. Iedereen met liefde voor muziek maakt kans om op ons podium (met zicht op zee) te staan.
Nood aan een last-minute boost? Het is maar een woord. 40 Q-luisteraars wonnen op 1 of 2 juni een trip naar een prachtig resort onder de hemelse Ibiza-zon. On top stonden onze luisteraars oog in oog met de populairste dj ter wereld: David Guetta!!! Kortom dé ideale opwarmer voor een onvergetelijke zomer!!
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand mei behaalden Douwe Egberts samen met Maxi Zoo en Jupiler & Panos de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door
Vrijdag 29 mei stelde Pink Ribbon, de winnaar van onze MEDIALAAN Fairtime Award, hun nieuwe radiocampagne en ambassadrice voor. De campagne is vanaf woensdag 3 juni exclusief te horen op Q-music en JOE fm.
Op donderdag 4 juni opent David Guetta op Ibiza officieel het party-seizoen. Dat doet hij in de legendarische discotheek Pacha. David heeft Maarten uitgenodigd om daar bij te zijn en nog een aantal vrienden mee te nemen. En dus nodigt Maarten onze luisteraar uit om samen met hem de trip van je leven te maken.