Maarten & Dorothee en Sam & Heidi maken op 4 december vanaf 6u 's ochtends 40 uur Rode Neuzen Radio. Dit in aanloop naar de grote slotshow op zaterdag 5 december op VTM, het hoogtepunt van de Rode Neuzen Dag actie.
Op 5 december organiseren Qmusic, VTM en Belfius de eerste Rode Neuzen Dag. JOE fm is solidair en draagt zijn steentje bij aan deze actie met de Smile 50. Bjorn & Tess zullen 50 vrolijke hits op 30 november op JOE fm draaien en jij kan Rode Neuzen Dag steunen door één liedje uit deze lijst te kopen.
Bjorn en Tess draaiden zes uur lang de greatest hits voor 'on the road' , van 04 tot 10u 's ochtends, tijdens de Truck 66. En als klap op de vuurpijl geven Bjorn & Tess ook nog een reis weg naar de enige echte Route 66 in Amerika!
Sven Ornelis gaat een enorme uitdaging aan voor Rode Neuzen Dag: wanneer er 188.000 sms'jes ontvangen zijn, zal Sven op 5 dagen tijd 188 km wandelen. En jij kunt hem daarbij helpen: sms 'Rode Neus' naar 4666 en laat Sven 1 meter verder wandelen. Via dit simpel sms'je doneer je bovendien 1 euro aan het goede doel.
Dagelijks brengen we op Qmusic een update van de verschillende acties. Jij kan jouw bijdrage leveren op een heel eenvoudige manier: elke update wordt gevolgd door een tag-on met vermelding van jouw merk of bedrijf. Interesse? Klik dan snel even door!
Op zaterdag 14 november ging de grote sprookjespoort van de Winter Efteling open. Onze JOE-dj's verkenden deze magische wereld samen met de hun luisteraars en genoten met tientallen gezinnen van deze onvergetelijke dag.
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand oktober behaalden Maxi Zoo samen met Bol.com en Delhaize de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Elk jaar eert Michel Follet op 1 november de artiesten die niet meer onder ons zijn. Van 10 tot 20u zet hij 150 artiesten in de spotlight, zodat we hen én hun muziek zeker niet vergeten.
Op zaterdag 5 december is het zo ver: Rode Neuzen Dag. In de aanloop daarnaartoe presenteren Sam & Heidi vanaf 1 november de Rode Neuzen Dag Countdown. Ze blikken terug op wat er al gedaan is voor Rode Neuzen Dag en op wat er allemaal nog aan komt. Ze bellen met mensen die een actie hebben ondernomen en af en toe komt er een gast op bezoek.
Vandaag, vrijdag 30 oktober, presenteren Wim Oosterlinck en Jolien Roets de 100 beste rockplaten aller tijden volgens de Q-luisteraar. Het summum van ROCKtober. Want de volledige maand oktober hoorde je extra rockmuziek in alle programma's!!