MEDIALAAN radio krijgt een mooi signaal van de luisteraar. JOE fm groeit bij alle Vlamingen van 7,6% naar 8,7%, het beste resultaat ooit voor de zender. Qmusic haalt bij diezelfde groep een marktaandeel van 14,7%, wat een stijging betekent van 1,7%. Bij de belangrijkste doelgroep 18-44 jarigen behaalt Q een winst van 3%.
Hij komt er weer aan: de Top 2000! Vanaf 7 september hoor je de mooiste muzikale lijst van het jaar weer op JOE. De DJ's kijken er al weer naar uit, maar zoals altijd slaat meteen de twijfel weer toe: wie moet er op nummer 1 staan? Stem mee!
Een heerlijke zon, een verfrissend drankje, wat lekkers en een sfeervolle band. Meer zomer dan dit, kan gewoonweg niet ☺. Wil je ook even meegenieten? Hier is onze aftermovie.
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand juli behaalden Fun samen met Gamma, Citroën & Maxi Zoo de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Wow! Wat een volk! Heel België leek even afgezakt om Oscar And The Wolf en hun Sunset Concert te komen checken. En terecht, zo bleek.
Ook deze zomer sturen we onze Q-ijskar weer uit voor een smakelijke verfrissing! Drie weken lang doorkruist Q de Vlaamse provincies om zoveel mogelijk luisteraars gelukkig te maken met een gratis cornetto.
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand juni behaalden Pink Ribbon samen met Maxi Zoo en Pineau Des Charentes de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
2 juli werd in Antwerpen voor de 2e keer de Radio Forever Award (een initiatief van The Radio Group) uitgereikt aan het bureau dat zich het voorbije jaar het meest onderscheidde met creatieve radioreclame. Famous ging als allereerste met de trofee aan de haal, dit jaar mag BBDO hun hashtag #bbdoproud bovenhalen en de fakkel overnemen.
JOE staat voor Your Greatest Hits, maar in de week van 22 juni gaan we nog een stapje verder want hoor je alleen liedjes die ooit op nummer 1 in de hitparade gestaan hebben. Nummer 1 hits: je hebt er die je doen dansen, lachen, huilen, springen en meezingen. Kortom: het allerbeste uit 50 jaar popmuziek hoor je in de week van de nummer 1 hits!
Op 20 juni knallen Jolien Roets en Born Crain jouw festivalzomer op gang, want die dag is officieel omgedoopt tot Festivalzaterdag. Jolien en Born gidsen je door het enorme aanbod aan festivals, leren je de ultieme survivalskills én strooien met tickets voor festivals over heel Europa!