We nodigen geregeld bekende artiesten en bands uit in onze eigen concertzaal: de Qube. Slechts een handjevol Q-luisteraars krijgt toegang tot dit exclusieve optreden. Tickets kan je alleen winnen als je naar Q luistert. Woensdag 22 april staat Nielsen op het programma!
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand maart behaalden Dr. Oetker samen met Panos en Bol.com de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Dat sterke radioreclame wérkt, weten adverteerders en reclamemensen al van bij het ontstaan van het medium. CFO’s doen in een videoboodschap, die deze ochtend per e-mail werd verzonden naar creatief België, een oproep om in te zetten op de creatie van uitmuntende radiocampagnes.
6 jaar geleden werd groen licht gegeven aan de radiozender JOE fm. Toen onder het goedkeurend oor van Simple Minds zanger Jim Kerr. 6 jaar later staat JOE fm er meer dan ooit. Met uitstekende luistercijfers. Een net vernieuwde programmering. Nog héél veel goesting in radio maken. En met een heerlijke taart om van te smullen.
Het is 1 april, en dat hebben de collega's geweten. Zin in een kop verse koffie? Vraag het aan het nieuwe koffie-apparaat. Simpel!
Tijdens de Jolien Roets Show nodigt Jolien een topzangeres uit aka een Covergirl. Zij brengt een eigen nummer én een cover.Vandaag gooit Jolien het covergirl-concept over een andere boeg, coverlover Sean Dhondt komt met Manoeuvres zijn nieuwe single voorstellen bij Q-music.
JOE-dj’s Bjorn & Tess laten de koude wintermaanden achter hun met de Lente Top 100: dé lijst met de vrolijkste en zonnigste Greatest Hits.
Altijd gedroomd van een wereldreis met topbestemmingen als Amerika en Australië? Spits dan goed je oren, want één luisteraar beleeft binnenkort de trip van zijn leven tijdens een wereldtournee bomvol muziek!
Hoe lees je verkeersinfo voor, hoe wordt een radiotrailer gemaakt en wie bepaalt er de playlist? Vandaag kregen onze adverteerders de unieke kans om zelf eens in onze radiostudio's te duiken en te ontdekken hoe radio gemaakt wordt.
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand februari behaalden Toyota samen met Recupel en Opel de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.