Vanaf 9 februari gaan we terug in de tijd met de 70's Top 700 op JOE. Stem mee op jouw favoriete liedjes uit de jaren zeventig en vertel ons zeker waarom je deze liedjes zo leuk vindt. Ontdek ook de top 5 van de JOE dj's!
Dit weekend organiseerde Natuurpunt het Grote Vogelweekend. En Wim vond dat een geweldig idee. "Omdat elke vogel telt! En elke vogel verdient een warm nest. We doen het voor elkaar. Dankjewel."
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand december behaalden Infrabel samen met Bol.com en Ethias de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Sinds maandag 5 januari kan je je inschrijven voor de CCB Awards, de belangrijkste prijzen voor creatieve reclame in België. Heb jij een radiocampagne die het verdient om geprezen te worden?
Vanaf 26 december, om klokslag middernacht, tellen we op JOE fm af naar het nieuwe jaar met dé ultieme greatest hitlijst: de Top 2000!
Heerlijk toch die kersttijd? Gezellig met de hele familie op een schapenvelletje aan de open haard en mekaar cadeau's geven. Maar hoe veel leuker zou het zijn als wij die cadeau's zouden betalen? Van vrijdag 12 december tot en met 24 december maak je kans op kerstcadeau's! Vertel ons je verlanglijstje en wij betalen het volledig terug.
In deze rubriek - 'Spot on' - belichten we op maandelijkse basis de best scorende spots op nuttige score en likeability in ons on AIR onderzoek . Voor de maand november behaalde D&L de hoogste nuttige score en Base samen met Delta Lloyd de hoogste likeability score (indien recall). Benieuwd om deze spots te horen, klik dan snel even door.
Op de Grote Markt in Brussel staat een kerstboom uit Riga in Letland. De kerstboom op de Grote Markt in Antwerpen is afkomstig uit Eupen. Kerstbomen worden gekweekt in de Ardennen en in grote delen van Scandinavië. Blijkbaar staan de àllermooiste in Noorwegen. Dus vertrekken Sven en Maarten op maandag naar Kongsberg in Noorwegen
Radio is overal en radio leeft meer dan ooit. In 2014 was het vertrouwen in het medium dan ook enorm. Om jouw plannen voor 2015 te vergemakkelijken hebben wij ook dit jaar een handig 'to do'-boekje met daarin alle nuttige informatie, onze contactgegevens en onze commerciële politiek voor 2015.
Je kan een smsje sturen, 200 kerstkaarten schrijven of vier uur bij de bomma gaan zitten... maar de beste manier om kerstwensen over te brengen is bij JOE! Vanaf maandag hoor je dan twee weken lang de mooiste, leukste en zotste wensen in de Kerstwensenshow.