Vanaf 26 december, om klokslag middernacht, tellen we op JOE fm af naar het nieuwe jaar met dé ultieme greatest hitlijst: de Top 2000!
Heerlijk toch die kersttijd? Gezellig met de hele familie op een schapenvelletje aan de open haard en mekaar cadeau's geven. Maar hoe veel leuker zou het zijn als wij die cadeau's zouden betalen? Van vrijdag 12 december tot en met 24 december maak je kans op kerstcadeau's! Vertel ons je verlanglijstje en wij betalen het volledig terug.
In deze rubriek - 'Spot on' - belichten we op maandelijkse basis de best scorende spots op nuttige score en likeability in ons on AIR onderzoek . Voor de maand november behaalde D&L de hoogste nuttige score en Base samen met Delta Lloyd de hoogste likeability score (indien recall). Benieuwd om deze spots te horen, klik dan snel even door.
Op de Grote Markt in Brussel staat een kerstboom uit Riga in Letland. De kerstboom op de Grote Markt in Antwerpen is afkomstig uit Eupen. Kerstbomen worden gekweekt in de Ardennen en in grote delen van Scandinavië. Blijkbaar staan de àllermooiste in Noorwegen. Dus vertrekken Sven en Maarten op maandag naar Kongsberg in Noorwegen
Radio is overal en radio leeft meer dan ooit. In 2014 was het vertrouwen in het medium dan ook enorm. Om jouw plannen voor 2015 te vergemakkelijken hebben wij ook dit jaar een handig 'to do'-boekje met daarin alle nuttige informatie, onze contactgegevens en onze commerciële politiek voor 2015.
Je kan een smsje sturen, 200 kerstkaarten schrijven of vier uur bij de bomma gaan zitten... maar de beste manier om kerstwensen over te brengen is bij JOE! Vanaf maandag hoor je dan twee weken lang de mooiste, leukste en zotste wensen in de Kerstwensenshow.
In maart stond de groep London Grammar in de Botanique in Brussel en in juli stonden ze op Rock Werchter. Wij nodigen hen uit op 17 december voor een intiem concert in de Qube.
Zin om radio aan den lijve te ondervinden? Dan had je op donderdag 20 november onze MEDIALAAN Radio Academy moeten bijwonen. Een dag op de radiovloer waarbij we je het medium radio in al zijn facetten op een interactieve manier laten ontdekken.
In deze rubriek - 'Spot on' - belichten we sinds juni op maandelijkse basis de best scorende spots op nuttige score en likeability in ons on AIR onderzoek . Voor de maand oktober behaalde Royco de hoogste nuttige score en Torfs samen met Panos de hoogste likeability score. Benieuwd om deze spots te horen, klik dan snel even door.
In juli dook de toen nog onbekende Nederlandse singer-songwriter Dotan plots op. Hij schreef de hit Home en lanceerde zich zo in de Top 40 Hitlist en iTunes Top 40. Intussen is hij al meer dan 18 weken niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Op maandag 17 november komt Dotan naar de Qube van Q-music.