Tijdens de Jolien Roets Show nodigt Jolien een topzangeres uit aka een Covergirl. Zij brengt een eigen nummer én een cover.Vandaag gooit Jolien het covergirl-concept over een andere boeg, coverlover Sean Dhondt komt met Manoeuvres zijn nieuwe single voorstellen bij Q-music.
JOE-dj’s Bjorn & Tess laten de koude wintermaanden achter hun met de Lente Top 100: dé lijst met de vrolijkste en zonnigste Greatest Hits.
Altijd gedroomd van een wereldreis met topbestemmingen als Amerika en Australië? Spits dan goed je oren, want één luisteraar beleeft binnenkort de trip van zijn leven tijdens een wereldtournee bomvol muziek!
Hoe lees je verkeersinfo voor, hoe wordt een radiotrailer gemaakt en wie bepaalt er de playlist? Vandaag kregen onze adverteerders de unieke kans om zelf eens in onze radiostudio's te duiken en te ontdekken hoe radio gemaakt wordt.
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand februari behaalden Toyota samen met Recupel en Opel de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Ozark Henry komt op 25 maart naar JOE voor een concert vol sfeer. Hij zal onder begeleiding van het Nationaal Orkest van België zijn nieuwe album Paramount voorstellen.
Ninja Turtles, Power Rangers, en natuurlijk Mario, dé absolute held van de 90’s. Nintendo’s bekendste personage bracht ons vandaag een exclusief bezoek ter ere van de Top 500 van de 90's.
Vanaf vandaag wijzigt er heel wat in de programmatie van JOE fm. Nieuwe duo’s én nieuwe programma’s zorgen voor een frisse lentebries bij de radiozender.
De Spice Girls, de Walkman, de Furby, Buffalo’s… Vanaf 9 maart kunnen we weer een hele week lang terugblikken naar de 90’s, want de Top 500 van de 90’s is terug!
Altijd al eens willen weten hoe een radiotrailer gemaakt wordt of hoe je een plaat aankondigt? Dat kan! Q-music en JOE fm delen hun ervaringen met jou op de UBA Radio Xperience, vrijdag 13 maart.