Vanaf 25 april wil Qmusic, met de Plezante Premies, negen dagen lang de meest geestige, warme, zotte, wereldverbeterende of zelfs lichtjes van de pot gerukte projecten van de Q-luisteraars realiseren in Vlaanderen. Komt de ondernemer in jou ook alvast naar boven?
De drie beste radiospots getest in maart volgens het on AIR onderzoek zijn verkozen. En die kunnen je een flink duit doen besparen!
Work hard, play hard! Deze zomer slaan Qmusic, de Q-luisteraars en Adecco de handen in elkaar.
Happy birthday to JOE! JOE fm vierde op 1 april 2016 haar zevende verjaardag en wil daarom alle trouwe luisteraars op een leuke manier bedanken.
Zij die houden van een stevige portie muziek en muzikale weetjes zijn bij Sean & Marcia in The BSMNT aan het juiste adres: twee Q-dj's die muziek ademen, in een programma dat jouw muzikale sensoren prikkelt. Onder meer door prachtige covers of verrassende versies van eigen nummers.
De drie beste radiospots getest in februari volgens het on AIR onderzoek zijn verkozen. Met elke dag miljoenen redenen om naar deze spotjes te luisteren!
Dinsdag 8 maart is er geen Bjorn en Tess, maar wel T'ESS Vrouwendag. Samen met de JOE luisteraar en tal van vrouwelijke BV's gaat Tess op zoek naar dé ultieme vrouwenplaat. Platen van vrouwelijke artiesten waar vrouwen helemaal wild van worden. En dat kunnen de mannen ook wel smaken!
Maarten en Dorothee verdiepen zich tijdens de week van de 90’s in het iconische decennium in hun ochtendshow. Tal van artiesten die geboren werden in de jaren ’90, komen langs om 90’s-covers te brengen. Heb je bijvoorbeeld Scala al ooit Barbie Girl horen zingen?
6 Q-dj’s presenteren de hele week de Top 500 van de 90’s in duo. Onder het motto ‘Friends of the 90’s’ hebben deze Q-dj’s hét 90’s-programma Friends nieuw leven ingeblazen en zijn ze in de huid van de personages gekropen. Ontdek het resultaat in een leuk filmpje! En luister een hele week lang via Qmusic, de Q-app of kanaal 39.
De UBA organiseert op vrijdag 11 maart in samenwerking met MEDIALAAN haar Radio Xperience. Je proeft van het radio maken, ontdekt de ingrediënten van een goede radiospot en leert de impact ervan te meten. Interesse? Schrijf je dan snel in!