In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand september behaalden Gamma & Odisee samen met Cheaptickets en Brantano de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
De rosse singer-songwriter uit Dublin is een verborgen talent. Zijn eerste single 'Say Hello' werd verkozen tot Irish Song of the Year, maar de grote internationale doorbraak kwam er met zijn 'Book Of Love'. Met deze en nog tal van andere pareltjes staat Gavin James op 12 oktober bij ons in the Qube.
Wim Oosterlinck roept de maand oktober uit tot ROCKtober, dé aanloop naar de Rock 100 op vrijdag 30 oktober. Dan presenteren Wim Oosterlinck en Jolien Roets de 100 beste rockplaten aller tijden volgens de Q-luisteraar.
Haal het stof van je Buffalo's en luister vanaf maandag 19 oktober naar 90 uur 90's op JOE. Ttot en met vrijdag 23 oktober nemen onze dj's je mee op een trip down memory lane.
Voor ons is Stromae al lang een wereldster, maar het lijkt er op dat hij toch écht Amerika gaat veroveren. Hij heeft al opgetreden in de grootste tv-shows en hij is nu bezig aan een grote tournee door Amerika. Het hoogtepunt van die tournee staat gepland op 1 oktober: dan mag Stromae namelijk optreden in Madison Square Garden.
Mis niets van onze Top 2000. Wil je graag ook onderweg naar JOE luisteren maar je zit niet altijd in de buurt van een radio? Zet dan de nieuwe JOE-app op je telefoon! In de app kan je luisteren naar JOE en zien welke greatest hits er gedraaid zijn.
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand augustus behaalden Planckendael samen met Flair & Cornetto de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Bij een nieuwe baseline, sound, programmaschema, kortom bij een volledig nieuwe Q, hoort ook een nieuwe campagne. We vroegen 20 Q-luisteraars om zich uit te leven op Pharrell, één van hen was Daan. En wij bezorgden Daan een wel heel aangename verrassing!
MEDIALAAN radio krijgt een mooi signaal van de luisteraar. JOE fm groeit bij alle Vlamingen van 7,6% naar 8,7%, het beste resultaat ooit voor de zender. Qmusic haalt bij diezelfde groep een marktaandeel van 14,7%, wat een stijging betekent van 1,7%. Bij de belangrijkste doelgroep 18-44 jarigen behaalt Q een winst van 3%.
Hij komt er weer aan: de Top 2000! Vanaf 7 september hoor je de mooiste muzikale lijst van het jaar weer op JOE. De DJ's kijken er al weer naar uit, maar zoals altijd slaat meteen de twijfel weer toe: wie moet er op nummer 1 staan? Stem mee!