Op donderdag 4 juni opent David Guetta op Ibiza officieel het party-seizoen. Dat doet hij in de legendarische discotheek Pacha. David heeft Maarten uitgenodigd om daar bij te zijn en nog een aantal vrienden mee te nemen. En dus nodigt Maarten onze luisteraar uit om samen met hem de trip van je leven te maken.
JOE fm groeit op de 18-44 jarigen van 7,8% (najaar 2014) naar 9%. Q-music haalt bij diezelfde doelgroep een marktaandeel van 21,6%. Q-music blijft hiermee de tweede grootste zender binnen de belangrijkste doelgroep 18-44. Dit blijkt uit de nieuwe luistercijfers voor de Vlaamse radiomarkt die het CIM vanmorgen bekend maakte.
Het Q-ochtendduo maakte zonet in de ochtendshow de line-up van de Foute Party bekend. Sven en Maarten gaven meteen ook de aftrap van de verkoop van Rode Neuzen. Iedereen die vanaf nu een ticket koopt voor de Foute Party, kan meteen een Rode Neus bijbestellen en zo Rode Neuzen Dag steunen.
Welke spots springen er deze maand uit in ons on AIR onderzoek? We zetten de best scorende spots op likeability (indien recall) even op een rijtje. Voor de maand april behaalden 2dehands en immoweb samen met KMDA en Carrefour de hoogste scores. Benieuwd naar de spots? Beluister ze hier.
Zondag 10 mei is het Moederdag en zetten we onze mama's in de bloemetjes. Ook bij Q-music gaat deze dag niet onopgemerkt voorbij. Q-dj Wim Oosterlinck gaat opnieuw op zoek naar De Lekkerste Mama van Vlaanderen.
Radio heeft al een paar jaar de wind volop in de zeilen, daarom vonden wij dat u wel eens in de bloemetjes mag worden gezet. Als dank voor uw vertrouwen en omdat u aan ons succes hebt meegewerkt laten wij voor u de zomer dit jaar vroeger beginnen.
Omcirkel maandag 18 mei tot en met vrijdag 22 mei met rood op je kalender en zeg al je afspraken af, want de hele week lang knalt JOE de jaren '80 door je speakers met de 80's Top 800. Tijdens de lijst met de greatest hits uit de jaren '80 zenden onze JOE-dj's eveneens live uit vanop de Grote Markt in Lier.
We nodigen geregeld bekende artiesten en bands uit in onze eigen concertzaal: de Qube. Slechts een handjevol Q-luisteraars krijgt toegang tot dit exclusieve optreden. Tickets kan je alleen winnen als je naar Q luistert. Woensdag 22 april staat Nielson op het programma!
In 'Spot on' zetten we op maandelijkse basis de best scorende spots op likeability (indien recall) in ons on AIR onderzoek even in de spotlights. Voor de maand maart behaalden Dr. Oetker samen met Panos en Bol.com de hoogste scores. Benieuwd hoe deze spots klinken, klik dan snel even door.
Dat sterke radioreclame wérkt, weten adverteerders en reclamemensen al van bij het ontstaan van het medium. CFO’s doen in een videoboodschap, die deze ochtend per e-mail werd verzonden naar creatief België, een oproep om in te zetten op de creatie van uitmuntende radiocampagnes.