ABBA staat opnieuw met de meeste liedjes in de Top 2000. En dus zegt JOE: Thank You For The Music! Zing mee achter je pc met de dj's van JOE en bedank ABBA voor al die mooie muziek.
Vrijdag 19 september is het Strapdag. Op die dag worden kinderen aangemoedigd om te voet of met de fiets naar school te gaan. Ornelis & Vancoillie willen iedereen nog een extra duwtje in de rug geven en presenteren hun ochtendshow vrijdagochtend live van op een tandem.
In deze rubriek - 'Spot on' - belichten we sinds juni op maandelijkse basis de best scorende spots op nuttige score en likeability in ons on AIR onderzoek . Voor de maand augustus behaalde Gamma de hoogste nuttige score en Fost Plus samen met de Lijn de hoogste likeability score. Benieuwd om deze spots te horen, klik dan snel even door.
Hij komt er weer aan: de Top 2000! Vanaf 8 september hoor je de mooiste muzikale lijst van het jaar weer op JOE. De DJ's kijken er al weer naar uit, maar zoals altijd slaat meteen de twijfel weer toe: wie moet er op nummer 1 staan?
Staat de boog tijdens het werk soms té strak gespannen? Grijp dan deze kans en schrijf je samen met je collega's in, want jij bepaalt elke werkdag tussen 9u en 10u welke hits wij draaien in Het Foute Uur.
Sinds vanmorgen hoor je op Q-music een nieuw geluid: dat van het nieuwe ochtendduo Ornelis & Vancoillie. En ze hadden meteen groot nieuws! Want vanaf volgende week is er ook letterlijk een nieuw ‘Geluid’. Dat van het spannendste radiospel van Vlaanderen.
Dit najaar klinkt Q een beetje anders. Met een mix van vertrouwde stemmen en nieuwe talenten daagt Q zichzelf uit om te blijven verrassen. Ervaren rot Sven Ornelis krijgt in de ochtend versterking van jong talent Maarten Vancoillie. En na 6 jaar ochtend presenteert Kürt Rogiers voor het eerst alleen over de middag op Q.
We zijn blij met de sterke prestatie van JOE die de hoogste score ooit haalt op zijn kerndoelgroep. We kijken nu al uit naar september voor onze jaarlijkse afspraak met de Top 2000. Ook Q kijkt met veel goesting uit naar de start van het nieuwe radioseizoen waarin we de uitdaging aangaan om de luisteraar te blijven verrassen.
Vanochtend nam Bjorn Verhoeven opnieuw plaats achter de microfoon voor de start van een nieuw seizoen OchtendJOE. Maar dat was even wennen, want Bjorn was vergeten dat vaste sidekick Lenke Van Olmen nog thuis was. Lenke is pas bevallen van een zoontje en geniet thuis nog van het kersverse moederschap.
Schaar je met z'n allen rond het radiofonisch toestel, want het is zover. Morgen, dinsdag 19 augustus, gaat de winnende spot van onze Tony Hertz wedstrijd voor het eerst on air. Het is ook meteen een spot geworden om vingers en poten bij af te likken. Letterlijk.