Op zondag 27 juli kan je meelopen op zwemvliezen in de race aan het Q-Beach House en maak je kans op een duikreis naar Kenia of Thailand!
Geen zomer zonder het Q-Beach House. Geen Q-Beach House zonder een Sunset Concert. En het allereerste kan je nu maandag 21 juli live bijwonen op het strand van Oostende. Voor een Sunset Concert kan je geen tickets kopen of winnen: iedereen is welkom. Het concert start rond 21u30, be there!
Dankzij onze Rode Duivels was het België-gevoel nog nooit zo groot als nu. Zowel JOE fm als Q-music lieten zich door onze driekleur inspireren om de Nationale Feestdag muzikaal op te smukken. Op JOE fm kan je luisteren naar de Tricolore Top 100 met Jan & Leen en op Q-music naar de Driekleur 33 met Maarten & Dorothee.
Hoe onderscheidt een goede radiostem zich van andere stemmen? De elasticiteit van de stembanden zou één van de geheimen zijn, zo besluiten Australische wetenschappers. Commerciële stemmen daarenboven zijn wat speelser en klinken vaak meer levendig ten opzichte van de warmere en vollere stemmen van een openbare omroep.
Tijdens de zomer stuurden we onze Q-ijskar weer uit voor een smakelijke verfrissing! Onze Q-ijskar met lekkere ijsjes van Fermette doorkruist de hele zomer lang de Vlaamse provincies om overal gratis ijsjes uit te delen.
Terwijl de renners in de toer afzien, vieren de Fransen hun nationale feestdag op 'le quatorze juillet'. Op die dag draaien we extra veel Franse muziek vanaf 06u. Van Claude Francois en Serge Gainsbourg, tot France Gall en Gilbert Montagné: je hoort ze allemaal op JOE.
Erg straf wat onze Duivels gepresteerd hebben, maar helaas: we zijn uitgeschakeld. Met de site 'weliggeneruitmaar.be' speelt Q-music op een interactieve en originele manier in op de actualiteit. Nog geen week later werden al meer dan 450 berichten aangemaakt.
Elke vrijdag in juli en augustus presenteren Peter, Vincent en Eline Que Pasa vanuit het Q-Beach House in Oostende. En hoe sluit je de werkweek beter af dan met een Que Pasa Party?
Op vrijdag 11 juli hoor je alleen maar Vlaamse artiesten en hun beste Nederlandstalige liedjes op JOE. Heb je vrij gekregen van de baas? Of zit je toch achter je bureau? Luister dan zeker vanaf 06u en zing mee!
In deze rubriek - 'Spot on' - zullen we vanaf nu op maandelijkse basis de best scorende spots op nuttige score en likeability in ons on AIR onderzoek even belichten. Voor de maand juni behaalde Media Markt de hoogste nuttige score en De Standaard de hoogste likeability score. Benieuwd om deze spots te horen, klik dan snel even door.