Zeg nooit ‘luisterspel’ tegen een radionovelle, want Tweede Verdiep Links wordt een echte sitcom van hooguit 1 minuut per dag. De verhalen spelen zich af op de bedrijfsvloer van de fictieve Firma Verspecht. Brik Van Dyck (Tegen De Sterren Op, Geubels en de Belgen,...) staat in voor de scenario’s.
Morgenvroeg staan Sven en Maarten een uur lang hun microfoon af. Geubels mag met zijn eigen uurtje 'Draait u nog eens om' ochtendshow bewijzen wat hij dan wél goeie ochtendradio vindt.
Jan Bosman, de grootste ABBA-fan onder de JOE-dj's, werd naar Stockholm gestuurd om de videoclip daar te overhandigen aan één van de leden van ABBA. Het was nog even spannend of het allemaal zou lukken, maar uiteindelijk kreeg hij Bjorn van ABBA te pakken!
Jong Keukengeweld, dat zijn getalenteerde jonge topchefs in de Vlaamse gastronomie die gaan voor vakmanschap, innovatie en kwaliteit. En jij maakt dankzij Q-music kans op een diner voor twee bij een van deze straffe chefs.
In juni leerden we Gabriella Michelle "Ella" Henderson kennen want toen lanceerde ze haar debuutsingle Ghost. Omdat wij keihard in haar geloven, nodigen we Ella op dinsdag 30 september uit voor een kennismakingsconcert in de Qube. Daar zal ze heel wat nummers brengen uit haar debuutalbum Chapter One dat een paar dagen later zal uitkomen.
ABBA staat opnieuw met de meeste liedjes in de Top 2000. En dus zegt JOE: Thank You For The Music! Zing mee achter je pc met de dj's van JOE en bedank ABBA voor al die mooie muziek.
Vrijdag 19 september is het Strapdag. Op die dag worden kinderen aangemoedigd om te voet of met de fiets naar school te gaan. Ornelis & Vancoillie willen iedereen nog een extra duwtje in de rug geven en presenteren hun ochtendshow vrijdagochtend live van op een tandem.
In deze rubriek - 'Spot on' - belichten we sinds juni op maandelijkse basis de best scorende spots op nuttige score en likeability in ons on AIR onderzoek . Voor de maand augustus behaalde Gamma de hoogste nuttige score en Fost Plus samen met de Lijn de hoogste likeability score. Benieuwd om deze spots te horen, klik dan snel even door.
Hij komt er weer aan: de Top 2000! Vanaf 8 september hoor je de mooiste muzikale lijst van het jaar weer op JOE. De DJ's kijken er al weer naar uit, maar zoals altijd slaat meteen de twijfel weer toe: wie moet er op nummer 1 staan?
Staat de boog tijdens het werk soms té strak gespannen? Grijp dan deze kans en schrijf je samen met je collega's in, want jij bepaalt elke werkdag tussen 9u en 10u welke hits wij draaien in Het Foute Uur.