Hou jij enorm veel van muziek? Kriebelt de radiomicrobe in je bloed? Wil jij graag radio maken? Dan is dit je kans om je radiodroom uit te doen komen!
Op 1 november eert Michel Follet 150 onsterfelijke artiesten in een elf uur durende radio-uitzending. Hierbij herdenkt hij niet alleen de grote legendes, maar ook de minder voor de hand liggende muzikanten die op hun eigen manier een stempel op de muziekgeschiedenis hebben gedrukt.
Poging geslaagd! Q-dj’s Ornelis & Vancoillie zijn samen met hun luisteraars in het Guinness World Records-boek geraakt. Na wat research kwamen ze namelijk uit bij een wereldrecord dat volledig bij hen past: het Wereldrecord Ontbijt op Bed. 352 Q-luisteraars kwamen vannacht samen met hen overnachten in het Medialaan-gebouw.
Om zich in te schrijven vulden luisteraars een speciale vragenlijst in waaruit verrassende conclusies naar boven komen.Amper 18% van de luisteraars geeft toe dat ze ‘s nachts snurken. De Vlaming slaapt vooral op z'n zij (65%) en, of het nu gezond is of niet, de helft van de Vlamingen laat z’n gsm op het nachtkastje liggen (46,4%).
Na 41 dagen en 547 pogingen belde Q-luisteraar Monique Abrahams (49) uit Lommel zaterdag 18 oktober om 17u30 met het juiste antwoord. Dankzij het geluid van ‘een touw uit z'n bol trekken’ kan zij nu zélf uit de bol gaan met 57.100 euro.
Alles kan en alles mag, dat is het geval tijdens de Grote Verzoekweek op JOE fm. Bedankt voor alle verzoekjes en om te luisteren. De JOE DJ's vonden het erg leuk: de meest bijzondere liedjes kwamen voorbij. Maar het was Barry White waar het meest om gevraagd werd.
Oktober is rrrocktober op Q-music! De hele maand wordt er stevig gerockt, met als hoogtepunt de Rock 100 op vrijdag 31 oktober, gepresenteerd door Wim Oosterlinck en Evi Hanssen. Omdat er nooit rock genoeg kan zijn, komt de Nederlandse rockband Kensington op vrijdag 17 oktober naar de Qube.
In deze rubriek - 'Spot on' - belichten we sinds juni op maandelijkse basis de best scorende spots op nuttige score en likeability in ons on AIR onderzoek . Voor de maand september behaalde Opel de hoogste nuttige score en Colruyt samen met Fun de hoogste likeability score. Benieuwd om deze spots te horen, klik dan snel even door.
Op zaterdag 11 oktober klinkt er één nacht alleen maar discomuziek want dan is het Studio 54 in het Antwerps Sportpaleis! Wie beter dan Heidi Van Tielen & Robin Vissenaekens kunnen jou opwarmen voor hét discofeestje van het jaar?
Van 13 tot 17 oktober bepaalt onze luisteraar de muziek op JOE, want dan is er opnieuw De Grote Verzoekweek op JOE fm. Alles kan en alles mag: van Eviva España tot Happy, van Thunderstruck tot Bakske Vol Met Stro. Vijf dagen lang en 24u per dag live op JOE.