Zin om radio aan den lijve te ondervinden? Dan had je op donderdag 20 november onze MEDIALAAN Radio Academy moeten bijwonen. Een dag op de radiovloer waarbij we je het medium radio in al zijn facetten op een interactieve manier laten ontdekken.
In deze rubriek - 'Spot on' - belichten we sinds juni op maandelijkse basis de best scorende spots op nuttige score en likeability in ons on AIR onderzoek . Voor de maand oktober behaalde Royco de hoogste nuttige score en Torfs samen met Panos de hoogste likeability score. Benieuwd om deze spots te horen, klik dan snel even door.
In juli dook de toen nog onbekende Nederlandse singer-songwriter Dotan plots op. Hij schreef de hit Home en lanceerde zich zo in de Top 40 Hitlist en iTunes Top 40. Intussen is hij al meer dan 18 weken niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Op maandag 17 november komt Dotan naar de Qube van Q-music.
Hoe zat het met de muziek in de eerste tien jaar van deze eeuw? De jaren waarin Q werd opgericht en artiesten als Lady Gaga, Coldplay, Rihanna, Justin Timberlake en Beyoncé hun grote doorbraak beleefden. Q-dj’s Kürt, Maarten en Wim konden het niet laten om van één van deze Zeroes artiesten een videoclip op te nemen.
November staat in het teken van de jaren '80. Wij halen alles door de eighties-izer. Upload een foto en keer terug naar de 80's met bijhorende haartooi, kledingstijl en vooral heel veel hairspray!
Betalen doe je bij Anke niet met centjes, maar met sappige verhalen, pittige avonturen, gênante onthullingen en geslaagde of minder geslaagde imitaties. Elke zaterdag tussen 18u-20u. Daarnaast hoor je op zaterdag en zondag tussen 22u-01u Peter QSA. Live vanuit Los Angeles, het wereldhart van de entertainment-industrie en tussen de sterren.
De iPhone kwam, Harry Potter toverde erop los, realitysoaps als Big Brother en Temptation Island overspoelden je tv, Obama werd predisdent van de Verenigde Staten en Q-music kwam! In het eerste decennium van de 21ste eeuw is er veel veranderd en er zijn ook heel veel hits gemaakt. Ontdek alles in onze Top 500 van de Zeroes!
November staat in het teken van de jaren '80 bij JOE fm. Vorig jaar moest Michael Jackson het onderspit delven, want Bryan Adams claimde de eerste plaats in de 80's Top 800. Het is aan jou om de beste liedjes in de lijst te stemmen. Niemand minder dan Tony Hadley van Spandau Ballet gaf het officiële startschot van de stemming.
Van maandag 27 tot en met 30 oktober konden luisteraars aan Wim laten weten welke tattoo ze graag wilde. Uit alle inzendingen werd Niels geselecteerd. Hij kreeg vrijdag 31 oktober tijdens de Rock 100 een tattoo van The Joker op zijn kuit.
Hou jij enorm veel van muziek? Kriebelt de radiomicrobe in je bloed? Wil jij graag radio maken? Dan is dit je kans om je radiodroom uit te doen komen!