Tijl Sacré is genomineerd voor de ‘AMMA Media Representative of the Year’. Bij MEDIALAAN TV ADVERTISING noemen ze hem al eens dé Kompany van Non Spot Advertising. En ook bij MEDIALAAN RADIO ADVERTISING willen we dat onze collega kan scoren, met andere woorden, stem op Tijl!
Iedereen heeft wel eens nood aan vakantie, dus ook onze ochtendhelden Sven, Kürt & Wine. Maarten & Dorothee zijn onze twee spring-in-het-velden die hen deze paasvakantie vervangen. En ook tijdens de zomermaanden zullen zij het begin van jouw dag opfleuren.
In maart 2010 zijn we gestart met ons on AIR onderzoek, en nu 4 jaar later hebben we al meer dan 50 waves doorlopen, en zo al meer dan 1300 spotjes getest.
In het kader van haar mediaopleidingen werkt de UBA Academy samen met de regies om de adverteerders een reeks ‘media Xperiences’ aan te bieden. 23 mei is onze regie aan de beurt.
Op de tonen van Nena’s megahit vertrokken zondagavond meer dan 99 échte luchtballonnen vanaf de sportterreinen in Eeklo. Enkele duizenden bezoekers vergaapten zich aan het spektakel. Driehonderd luisteraars, die de afgelopen weken via JOE fm een plekje in een luchtballon gewonnen hadden, kregen de kans om mee te vliegen.
Up-to-date blijven met muziek is heel belangrijk volgens onderzoek van Edison Research en Triton Digital bij 950 Amerikanen. Radio blijft hierbij de populairste manier om nieuwe muziek te ontdekken. Vrienden en familie staan hierbij op nummer 2.
Vandaag vieren we 100 jaar radio. Samen met de andere regies (VAR, RMB en IP) geloven wij in de sterkte van radio en willen we dit ook met een nieuw logo onderschrijven. Het logo gebruikt het infinity teken om de geschiedenis van radio te benadrukken, maar oneindig wijst ook op het geloof in de toekomst van radio.
Onderzoek aan het instituut voor Mediastudies (KUL) toont aan dat Vlamingen minder snel geneigd zijn om te zappen tijdens reclameblokken op radio. Bovendien speelt de radiozender zelf een grote rol: reclame op de favoriete zender werkt minder storend.
Q-music zegt de crisis vandaag vaarwel met de ‘5 dagen zonder zagen'. Zo komt er elke ochtend een comedian langs en steken Ornelis & Rogiers samen met de luisteraars een Happy 100 in elkaar.
Deel je favoriete muziek met 50.000 andere Q-members!