Verwacht je dit najaar bij 2BE aan brutale zondagavonden met Vikings en Black Sails, gênante maandagavonden met En Toen Kwam Ons Ma Binnen en Brooklyn Nine-Nine, en nog veel véél meer.
Beleef vanaf september het nieuwe najaar bij VTM. Met onder andere Amateurs, Grote Ster, Kleine Ster, The Voice Kids, én nieuwe seizoenen van Lang Leve en Het Lichaam van Coppens.
Na de goedgevulde festivalzomer, zit ons jongerenmerk JIM niet stil. Dit najaar staat er dan ook van alles op het programma.
Wetenschappelijk getinte kijkersvragen die leiden tot avontuurlijke experimenten, spectaculaire en soms gekke tests. Dat is Het Lichaam van Coppens.
Vanaf zondag 31 augustus komen de Amerikaanse dramareeksen Black Sails en Vikings op het scherm bij 2BE.
Goed nieuws voor televisiereclame. Volgens Digital TV Research zouden de reclamebestedingen op tv tegen 2020 met 38% moeten stijgen. Dat komt neer op een bedrag van ongeveer 179 miljard euro.
Bekijk hier alvast de eerste trailer van Amateurs, de gloednieuwe fictiereeks bij VTM die op maandag 1 september van start gaat.
Sinds maandag 25 augustus zit vtm.be in een nieuw kleedje. De grote nieuwigheid is dat VTM-fans online heel wat van hun favoriete programma’s integraal kunnen bekijken. Gratis, én waar en wanneer ze maar willen.
In The Voice Kids betreden kleine performers met grote talenten het podium. Kinderen tussen 7 en 14 jaar wagen hun kans om Vlaanderen te imponeren met hun zangtalent.
Op 11 en 20 augustus komt de memorabele muziekshow Tien Om Te Zien nog eens terug ... Met een vleugje humor wordt het nu Tien om Tegen de Sterren Op te Zien.