In mei dachten veel mensen al aan de zomervakantie. En dat uit zich in onze Topspots top drie!
De zomeringrediënten bij 2BE: gruwelijke moorden en manipulatieve dialogen. Met de gloednieuwe reeksen Hannibal en Jo wordt het ongetwijfeld serieus spannend.
Afgelopen zaterdag gaf JIM het startschot van de festivalzomer van op het Summerfestival. En dat hebben veel jongeren geweten. Onze jongerenzender bereikte in totaal 224.000 Vlamingen of 8,9% van alle jongeren.
In het weekend van 14 en 15 juni fietsten er meer dan 2000 sportievelingen over de Italiaanse bergpas Stelvio. Luminus voorzag krachtige e-bikes voor 10 kandidaten met prediabetes.
Deze zomer moeten de Familie-kijkers geen afscheid nemen van hun favoriete serie. Want Familie overbrugt de grote vakantie voor het eerst met een interactieve applicatie.
Speciaal voor 25 jaar VTM keert het legendarische spelprogramma Familieraad terug. Entertainer Chris Van den Durpel leidt het spel in goede banen én trakteert de kijker op nieuwe sketches van zijn alter ego’s.
Speciaal voor 25 jaar VTM pakken we in de zomer uit met de spetterende muziekshow Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien. Je kan het al raden: het is een eerbetoon aan het legendarische Tien Om Te Zien.
Zes maanden na de start heeft Stievie bij vele duizenden Vlamingen zijn plekje in het kijkgedrag al veroverd. Met de lancering van Chromecast en een pop-upkanaal blijft Stievie innovatief uit de hoek komen.
De Media Bikers staan weer helemaal paraat. Vanaf zaterdag 14 juni fietsen ze van Genève naar Cannes: goed voor zo'n 335 km en zes cols.
Met een gemiddeld marktaandeel van 26,8% op VVA 18-54 behaalde VTM ook afgelopen maand een hoog niveau. Meer zelfs: het was de beste mei in vijf jaar.