Zes bekende koppels zijn sinds enkele weken in volle voorbereiding voor de gloednieuwe entertainmentshow Dansdate. Dat is een uitdagende danswedstrijd waar glitter, glamour en liefde samenkomen op de dansvloer.
Eigen kijkmomenten vullen live tv aan. Het gevolg: steeds meer Vlamingen en jongeren kijken tv, én dat doen ze bovendien langer.
Sinds eind augustus kijken al meer dan 200.000 VTM-fans heel wat van hun favoriete programma's online. Dat doen ze via de nieuwe vtm.be of de VTM app, waarop een groot aantal programma's van VTM integraal te (her)bekijken zijn.
Het najaar bij VTM zit er nog lang niet op. Bekijk de trailer en ontdek wat je allemaal te wachten staat.
In september werd het nieuwe tv-seizoen officieel afgetrapt. VTM drukte het gaspedaal meteen stevig in met als resultaat: 28,1% marktaandeel op VVA 18-54.
Dirk, Luc, Smos en Ingrid zijn helemaal terug voor een tweede seizoen van Safety First. Om hun bewakingsbedrijf extra in de kijker te zetten, heeft het kwartet een spectaculaire videoclip geproducet.
De drie Topspots van de maand augustus zijn bekend. Welke televisiespot staat er op het hoogste schavotje?
Tijdens de herfstvakantie pakt VTMKZOOM uit met een nieuw initiatief: de VTMKZOOM Speelgoedfabriek. Daar kunnen kinderen zich uitleven in een wereld vol speelgoed. VTMKZOOM-gezichten Arne, Bab en Femme openen de deuren op woensdag 29 oktober.
Voor het tweede seizoen van Hebdetgezien?! slaan VTMKZOOM en spellenverdeler Asmodee de handen in elkaar. Samen gaan ze voor een creatieve samenwerking met Asmodee als buitengewone prijzenpartner.
Heel wat Vlamingen kampen met een verhoogde cholesterol. En daar wilt Becel iets aan doen. Samen met onze Cross Media Club creëerden ze een campagne waarbij een héél dorp gezonder ging leven.