In The Voice Kids betreden kleine performers met grote talenten het podium. Kinderen tussen 7 en 14 jaar wagen hun kans om Vlaanderen te imponeren met hun zangtalent.
Op 11 en 20 augustus komt de memorabele muziekshow Tien Om Te Zien nog eens terug ... Met een vleugje humor wordt het nu Tien om Tegen de Sterren Op te Zien.
In juli viel er heel wat te beleven: een stralende zon, een verdiende Wereldkampioen, een incidentrijke Tour en een topcijfer voor VTM. Met een marktaandeel van 22,2% op VVA 18-54 was het namelijk de beste juli van VTM in 12 jaar.
Tijdens de laatste week van augustus openen jongerenmerk JIM en Coca-Cola een exclusieve Pop Up in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Gedurende vijf dagen staat alles in het teken van ‘sharen’.
Toeval of niet, de drie meest gesmaakte spots uit juni hebben alvast het volgende met elkaar gemeen: viervoeters en levensveranderingen.
De Jupiler Pro League, onze nationale voetbalcompetitie, gaat op 25 juli van start. Ons voetbalmagazine Stadion staat weer trouw aan de zijlijn.
In mei dachten veel mensen al aan de zomervakantie. En dat uit zich in onze Topspots top drie!
De zomeringrediënten bij 2BE: gruwelijke moorden en manipulatieve dialogen. Met de gloednieuwe reeksen Hannibal en Jo wordt het ongetwijfeld serieus spannend.
Afgelopen zaterdag gaf JIM het startschot van de festivalzomer van op het Summerfestival. En dat hebben veel jongeren geweten. Onze jongerenzender bereikte in totaal 224.000 Vlamingen of 8,9% van alle jongeren.
In het weekend van 14 en 15 juni fietsten er meer dan 2000 sportievelingen over de Italiaanse bergpas Stelvio. Luminus voorzag krachtige e-bikes voor 10 kandidaten met prediabetes.