JIM Explore was een herfstvakantie vol ontdekkingen. Niet alleen voor jongeren, ook voor onze partners. Ontdek het in de reportage.
Vanaf 1 januari 2015 moeten alle Vlaamse televisieomroepen, waaronder dus ook wij bij MEDIALAAN, een eenvoudige vermelding op programmabillboards toevoegen. Download het sponsorlogo hier.
Afgelopen herfstvakantie vond de allereerste VTMKZOOM Speelgoedfabriek plaats. Daar konden kinderen zich uitleven in een wereld vol speelgoed. En kennismaken met de producten en activaties van onze partners.
Wie heeft de grootste ballen? In Balls of Steel nemen negen prettig gestoorde lolbroeken de nietsvermoedende Vlaming beet met gewaagde grappen en de meest waanzinnige dingen.
Veiligheid primeert. Zeker bij jongeren in het verkeer. Daarom lanceert Moeders Preventiewinkel van KBC samen met onze afdeling Consumer Products & Licensing exclusieve veiligheidsitems van Safety First.
Jongerenmerk JIM komt tijdens de herfstvakantie naar buiten met het nieuwe JIM Explore. Zo staat er vanaf 26 oktober een grootse pop-up in het Post Plaza-gebouw op de Korenmarkt in Gent. Jongeren kunnen er tot en met zaterdag 1 november 2014 heel wat ontdekken.
Zes bekende koppels zijn sinds enkele weken in volle voorbereiding voor de gloednieuwe entertainmentshow Dansdate. Dat is een uitdagende danswedstrijd waar glitter, glamour en liefde samenkomen op de dansvloer.
Eigen kijkmomenten vullen live tv aan. Het gevolg: steeds meer Vlamingen en jongeren kijken tv, én dat doen ze bovendien langer.
Sinds eind augustus kijken al meer dan 200.000 VTM-fans heel wat van hun favoriete programma's online. Dat doen ze via de nieuwe vtm.be of de VTM app, waarop een groot aantal programma's van VTM integraal te (her)bekijken zijn.
Het najaar bij VTM zit er nog lang niet op. Bekijk de trailer en ontdek wat je allemaal te wachten staat.